T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Mediha - Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Mediha - Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Telefon
0 216 386 87 44
Belgegeçer
0 216 302 38 16
WEB
https://medihaturhantansel2.meb.k12.tr
Adres
Şemsettin Günaltay Cad. Kaptan Arif Sokak No 57 Kazasker Kadıköy / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuz, öğrencilerimizin sosyal hayatta geçerliği olan bağımsız hayat becerileri ile donatıldığı, sanatsal, sportif, kültürel faaliyetlerle desteklendiği, ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katıldığı, öğrencilerimiz okuldaki eğitimlerini tamamladıklarında korumalı iş yerinde çalışabildikleri, velilerimizi ve toplumun diğer kesimlerini farklı gelişen çocuklar konusunda bilinçlendirmede yol gösteren bir anlayışla hizmet vermektedir.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığımızın Özel Eğitim Hizmetleri ile ilgili belirlediği ilkeler doğrultusunda hedef kitlemiz olan zihinsel engelli çocukları kendi kendilerine yetebilen bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak, topluma entegrasyonlarını sağlayarak üreten bireyler haline getirmek, hedefleri doğrultusunda konusunda uzman personelimiz ve uygun eğitim programlarını kullanarak zihinsel engelli çocukların eğitim görme hakkını yerine getirmek.
Başarılar
İstanbul ilinde comenius projesi yapan ilk özel eğitim okulu. 2013 yılında Comenius Projemiz ulusal ajans tarafından kabul edildi.
Öğretmen :9
Öğrenci :22
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :10
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
09:30-14:40
Isınma
Doğalgaz Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
1. BANLİYÖ TRENLE ERENKÖY TREN İSTASYONUNDA İNİLEREK 2. KADIKÖY-KARTAL,KARTAL-KADIKÖY İSTİKAMETİNE MİNİBÜS YOLUNU KULLANAN TÜM MİNÜBÜS-OTOBUSLERE 17L, 17, 2,112 BİNİLEREK KAZASKER DURAĞINDA İNİLEREK BULUNABİLİR
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
BAĞDAT CADDESİ İLE ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ(MİNİBÜS YOLU) ARASINDA ERENKÖY KAZASKER MEVKİNDE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KADIKÖY RIHTIMA 7 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır